Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Sestava škrobnih živil in spremembe po termični obdelavi : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Močnik, Maja (Avtor)
ID Stubelj, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL https://repozitorij.upr.si
Opis: Prost dostop
 
.pdf DIP_Mocnik_Maja_2024.pdf (969,19 KB)
MD5: CCA09F99A003091566BC745F53830C73
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:škrob, škrobna živila, termična obdelava
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:M. Močnik
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:Spletni vir (1 datoteka PDF (VI, 33 str.))
PID:20.500.12556/RUP-20203 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:189422595 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:20.03.2024
Število ogledov:928
Število prenosov:69
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MOČNIK, Maja, 2024, Sestava škrobnih živil in spremembe po termični obdelavi : zaključna projektna naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Izola : M. Močnik. [Dostopano 10 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=20203
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici