Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:The influence of Slovenian traditional and modified Spanish style production technology on the sensory quality of table olives from Slovenian Istria
Avtorji:Valenčič, Vasilij (Avtor)
Bešter, Erika (Avtor)
Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor)
Butinar, Bojan (Avtor)
Golob, Terezija (Avtor)
Datoteke:URL http://elsevier.conference-services.net/resources/247/1894/pdf/SENS2010_0231.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa
Organizacija:UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:table olives, traditional production, biophenols
Leto izida:2010
Izvor:Vitoria-Gasteiz
UDK:664.85:634.63(497.47)
COBISS_ID:1867987 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1647
Število prenosov:9
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici