Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Saprobiological analysis of Llap water (Kosovo)
Avtorji:ID Kurteshi, Kemajl (Avtor)
ID Vehapi, Idriz (Avtor)
ID Letaj, Kasum (Avtor)
ID Amiti, Sultan (Avtor)
ID Ismajli, Muharrem (Avtor)
ID Haziri, Arben (Avtor)
ID Salihu, Dilaver (Avtor)
Datoteke:URL http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-KYT8JJBB
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:Llap river, diatoms, saprobity
Založnik:Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia
Leto izida:2009
Št. strani:str. 57-62
Številčenje:Letn. 19, št. 1
PID:20.500.12556/RUP-4996 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1408-533X
UDK:582.261.1:574.5(282.249Llap)
COBISS.SI-ID:1670867 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:10.07.2015
Število ogledov:2343
Število prenosov:44
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Llap, kremenaste alge, saprobnost


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici