Naslov: | Antioxidants in virgin olive oils produced from two olive cultivars of Slovene Istria |
---|
Avtorji: | ID Butinar, Bojan (Avtor) ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor) ID Lipnik-Štangelj, Metoda (Avtor) |
Datoteke: | http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-07ELE02J
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UPR - Univerza na Primorskem
|
---|
Ključne besede: | olive oil, virgin olive oil, biophenols, tocopherols, extraction process, HPLC, Slovene Istria |
---|
Založnik: | Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia |
---|
Leto izida: | 2006 |
---|
Št. strani: | str. 201-208 |
---|
Številčenje: | Letn. 16, št. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-5269 |
---|
ISSN: | 1408-533X |
---|
UDK: | 664.34:543.6(497.4 Istra) |
---|
COBISS.SI-ID: | 1143251 |
---|
Datum objave v RUP: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 3832 |
---|
Število prenosov: | 29 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |