Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Antioxidants in virgin olive oils produced from two olive cultivars of Slovene Istria
Avtorji:ID Butinar, Bojan (Avtor)
ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor)
ID Lipnik-Štangelj, Metoda (Avtor)
Datoteke:URL http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-07ELE02J
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:olive oil, virgin olive oil, biophenols, tocopherols, extraction process, HPLC, Slovene Istria
Založnik:Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia
Leto izida:2006
Št. strani:str. 201-208
Številčenje:Letn. 16, št. 2
PID:20.500.12556/RUP-5269 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1408-533X
UDK:664.34:543.6(497.4 Istra)
COBISS.SI-ID:1143251 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:10.07.2015
Število ogledov:3832
Število prenosov:29
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:oljčno olje, deviško oljčno olje, biofenoli, tokoferoli, HPLC, Slovenska Istra


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici