Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:Influence of process parameters on the bonding performance of wood adhesive based on thermally modified soy proteins
Avtorji:Vnučec, Doroteja (Avtor)
Mikuljan, Marica (Avtor)
Kutnar, Andreja (Avtor)
Šernek, Milan (Avtor)
Goršek, Andreja (Avtor)
Datoteke:URL http://download.springer.com/static/pdf/908/art%253A10.1007%252Fs00107-016-1018-1.pdf?originUrl=http%3A%2F%2Flink.springer.com%2Farticle%2F10.1007%2Fs00107-016-1018-1&token2=exp=1456401060~acl=%2Fstatic%2Fpdf%2F908%2Fart%25253A10.1007%25252Fs00107-016-1018-1.pdf%3ForiginUrl%3Dhttp%253A%252F%252Flink.springer.com%252Farticle%252F10.1007%252Fs00107-016-1018-1*~hmac=2473e9155d5efa35502d767bdadff9bb43433245c7b7c7b65416fba8296384d0
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:IAM - Inštitut Andrej Marušič
Ključne besede:adhesive bonding, tensile strength, soy proteins
Leto izida:2016
Št. strani:str. 1-9
ISSN:0018-3768
UDK:674
COBISS_ID:1538191812 Povezava se odpre v novem oknu
DOI:10.1007/s00107-016-1018-1 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:973
Število prenosov:80
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:adhezivno lepljenje, natezna trdnost, sojini proteini

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici