Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Influence of process parameters on the bonding performance of wood adhesive based on thermally modified soy proteins
Avtorji:
ID
Vnučec Paušner, Doroteja
(Avtor)
ID
Mikuljan, Marica
(Avtor)
ID
Kutnar, Andreja
(Avtor)
ID
Šernek, Milan
(Avtor)
ID
Goršek, Andreja
(Avtor)
Datoteke:
http://download.springer.com/static/pdf/908/art%253A10.1007%252Fs00107-016-1018-1.pdf?originUrl=http%3A%2F%2Flink.springer.com%2Farticle%2F10.1007%2Fs00107-016-1018-1&token2=exp=1456401060~acl=%2Fstatic%2Fpdf%2F908%2Fart%25253A10.1007%25252Fs00107-016-1018-1.pdf%3ForiginUrl%3Dhttp%253A%252F%252Flink.springer.com%252Farticle%252F10.1007%252Fs00107-016-1018-1*~hmac=2473e9155d5efa35502d767bdadff9bb43433245c7b7c7b65416fba8296384d0
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
IAM - Inštitut Andrej Marušič
Ključne besede:
adhesive bonding
,
tensile strength
,
soy proteins
Leto izida:
2016
Št. strani:
str. 1-9
PID:
20.500.12556/RUP-8338
ISSN:
0018-3768
UDK:
674
DOI:
10.1007/s00107-016-1018-1
COBISS.SI-ID:
1538191812
Datum objave v RUP:
08.08.2016
Število ogledov:
2883
Število prenosov:
232
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
adhezivno lepljenje
,
natezna trdnost
,
sojini proteini
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj