Naslov: | Assessing innovation potential in Slovene culinary events |
---|
Avtorji: | ID Križaj, Dejan (Avtor) ID Horvat, Eva (Avtor) |
Datoteke: | http://www.hippocampus.si/ISSN/2335-4194/Academica%20Turistica,%20Year%208,%20No.%202,%20November%202014,%20ISSN%202335-4194.pdf
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UPR - Univerza na Primorskem
|
---|
Ključne besede: | systems thinking, tourism, complex systems, MODSIM, modeling, simulation |
---|
Leto izida: | 2015 |
---|
Št. strani: | str. 75-84, 110 |
---|
Številčenje: | Year 8, no. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-8507 |
---|
ISSN: | 1855-3303 |
---|
UDK: | 338.48:001.895 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1538190788 |
---|
Datum objave v RUP: | 08.08.2016 |
---|
Število ogledov: | 2963 |
---|
Število prenosov: | 73 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |