Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Assessing innovation potential in Slovene culinary events
Avtorji:ID Križaj, Dejan (Avtor)
ID Horvat, Eva (Avtor)
Datoteke:URL http://www.hippocampus.si/ISSN/2335-4194/Academica%20Turistica,%20Year%208,%20No.%202,%20November%202014,%20ISSN%202335-4194.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:systems thinking, tourism, complex systems, MODSIM, modeling, simulation
Leto izida:2015
Št. strani:str. 75-84, 110
Številčenje:Year 8, no. 2
PID:20.500.12556/RUP-8507 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1855-3303
UDK:338.48:001.895
COBISS.SI-ID:1538190788 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:08.08.2016
Število ogledov:2485
Število prenosov:72
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:invoativnost v turizmu, kulinarične prireditve, nacionalna turistična promocija


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici