Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica'
Avtorji:ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor)
ID Golob, Terezija (Avtor)
ID Valenčič, Vasilij (Avtor)
ID Bešter, Erika (Avtor)
ID Butinar, Bojan (Avtor)
ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Avtor)
Datoteke:URL https://acta.imeko.org/index.php/acta-imeko/article/view/IMEKO-ACTA-05%20%282016%29-06/pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belica
Leto izida:2016
Št. strani:Str. 22-31
Številčenje:Vol. 5, no. 1
PID:20.500.12556/RUP-8594 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:2221-870X
UDK:665.327.3
COBISS.SI-ID:1538397380 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:08.08.2016
Število ogledov:3238
Število prenosov:123
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici