Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Statistika RUP
Statistika RUP
A-
|
A+
|
Natisni
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (6)
Eva Premk:
Uživanje probiotičnih izdelkov in fermentiranih živil pri bolnikih z laktozno intoleranco
Petra Vodopivec:
Povezava med sestavo črevesne mikrobiote in prehrano zdravih posameznikov
Tjaša Mlakar:
Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
Emina Fajković:
Poznavanje pomena in uporabe probiotikov med starši novorojenčkov, dojenčkov in predšolskih otrok
Maruša Masle:
Mikrobiotska obremenitev v proizvodnji medicinskih pripomočkov
Doris Mahnič:
Vpliv matičnega mlečka na skupni antioksidativni potencial pri asimptomatskih posameznikih
Diplomska dela (22)
Andrejka Vončina Čermelj:
Potencialni viri okužb, povezanih z zdravstvom, v enoti intenzivne terapije
Ema Moser:
Redke zoonoze, ki se prenašajo s hrano in vodo
Erika Škedelj:
Mnenje staršev o neobveznem cepljenju proti noricam
Patricija Marolt:
Mikrobiota črevesja in kože in atopijski dermatitis
Sandra Titan:
Poznavanje bolnišničnih okužb med splošno populacijo
Špela Radkovič:
Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano
Maja Kisovec:
Preprečevanje okužb s SARS-Cov-2 pri pacientih, ki se zdravijo s hemodializo
Martina Nagode:
Naravno fermentirana kislo zelje in kisla repa kot vir živih mikroorganizmov v prehrani Slovencev
Karin Laznik:
Vpliv črevesne mikrobiote pri motnjah, kot sta depresija in anksioznost
Eva Borštnik:
Delovna oblačila zdravstvenega osebja kot vir patogenih mikroorganizmov
Nika Stele:
Uporaba vodikovega peroksida v živilski industriji
Hana Kavčič:
Glivične okužbe pri novorojenčkih in otrocih
Renato Liber:
Bolnišnične okužbe in problem večkratno odpornih mikroorganizmov
Anja Križnar:
Poznavanje in navade uživanja kariogenih živil med osnovnošolci
Katja Klobasa:
Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
Lina Habjanič:
Povezava črevesne mikrobiote in Alzheimerjeve bolezni
Anja Grandovec:
Vpliv črevesne mikrobiote pri motnji avtističnega spektra
Dominika Češek:
Uživanje probiotikov pri gibalno/športno aktivni populaciji
Iva Ava Hmelak:
Vpliv veganstva na sestavo črevesne mikrobiote
Eva Premk:
Vpliv probiotikov pri preprečevanju kolorektalnega raka
Irena Živković:
Antibiotična terapija in vloga probiotikov pri uravnavanju črevesne mikroflore
Katarina Adamič:
Zavržena hrana v gospodinjstvih: vzroki za nastanek in možnosti za ukrepanje
Druga dela (3)
Zdravje starostnikov
Zdravje starostnikov
Katja Bezek, Ana Petelin, Jure Pražnikar, Esther Nova, Noemi Redondo, Marcos Ascensión, Zala Jenko Pražnikar:
Obesity measures and dietary parameters as predictors of gut microbiota phyla in healthy individuals