Lupa

Statistika RUP

A- | A+ | Natisni

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (6)

  1. Eva Premk: Uživanje probiotičnih izdelkov in fermentiranih živil pri bolnikih z laktozno intoleranco
  2. Petra Vodopivec: Povezava med sestavo črevesne mikrobiote in prehrano zdravih posameznikov
  3. Tjaša Mlakar: Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
  4. Emina Fajković: Poznavanje pomena in uporabe probiotikov med starši novorojenčkov, dojenčkov in predšolskih otrok
  5. Maruša Masle: Mikrobiotska obremenitev v proizvodnji medicinskih pripomočkov
  6. Doris Mahnič: Vpliv matičnega mlečka na skupni antioksidativni potencial pri asimptomatskih posameznikih

Diplomska dela (22)

  1. Andrejka Vončina Čermelj: Potencialni viri okužb, povezanih z zdravstvom, v enoti intenzivne terapije
  2. Ema Moser: Redke zoonoze, ki se prenašajo s hrano in vodo
  3. Erika Škedelj: Mnenje staršev o neobveznem cepljenju proti noricam
  4. Patricija Marolt: Mikrobiota črevesja in kože in atopijski dermatitis
  5. Sandra Titan: Poznavanje bolnišničnih okužb med splošno populacijo
  6. Špela Radkovič: Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano
  7. Maja Kisovec: Preprečevanje okužb s SARS-Cov-2 pri pacientih, ki se zdravijo s hemodializo
  8. Martina Nagode: Naravno fermentirana kislo zelje in kisla repa kot vir živih mikroorganizmov v prehrani Slovencev
  9. Karin Laznik: Vpliv črevesne mikrobiote pri motnjah, kot sta depresija in anksioznost
  10. Eva Borštnik: Delovna oblačila zdravstvenega osebja kot vir patogenih mikroorganizmov
  11. Nika Stele: Uporaba vodikovega peroksida v živilski industriji
  12. Hana Kavčič: Glivične okužbe pri novorojenčkih in otrocih
  13. Renato Liber: Bolnišnične okužbe in problem večkratno odpornih mikroorganizmov
  14. Anja Križnar: Poznavanje in navade uživanja kariogenih živil med osnovnošolci
  15. Katja Klobasa: Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  16. Lina Habjanič: Povezava črevesne mikrobiote in Alzheimerjeve bolezni
  17. Anja Grandovec: Vpliv črevesne mikrobiote pri motnji avtističnega spektra
  18. Dominika Češek: Uživanje probiotikov pri gibalno/športno aktivni populaciji
  19. Iva Ava Hmelak: Vpliv veganstva na sestavo črevesne mikrobiote
  20. Eva Premk: Vpliv probiotikov pri preprečevanju kolorektalnega raka
  21. Irena Živković: Antibiotična terapija in vloga probiotikov pri uravnavanju črevesne mikroflore
  22. Katarina Adamič: Zavržena hrana v gospodinjstvih: vzroki za nastanek in možnosti za ukrepanje

Druga dela (3)

  1. Zdravje starostnikov
  2. Zdravje starostnikov
  3. Katja Bezek, Ana Petelin, Jure Pražnikar, Esther Nova, Noemi Redondo, Marcos Ascensión, Zala Jenko Pražnikar: Obesity measures and dietary parameters as predictors of gut microbiota phyla in healthy individuals
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici