Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Breme želodčnega raka v Sloveniji z oceno pripisljivih deležev zaradi prekomernega vnosa soli ter prenizkega vnosa sadja in zelenjave : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:
ID
Mandelj, Nina
(Avtor)
ID
Zadnik, Vesna
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
Breme_in_pripisljivi_delezi_zelodcnega_raka_MandeljNina.pdf
(1,09 MB)
MD5: 5A7C51520F4497D7B30AB12921AB5C7F
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Zaključna naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
želodčni rak
,
sol
,
sadje in zelenjava
,
tveganje
,
(populacijski) pripisljivi delež
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[N. Mandelj]
Leto izida:
2016
Leto izvedbe:
2016
Št. strani:
Vi, 29 str.
PID:
20.500.12556/RUP-10165
UDK:
611.33-006
COBISS.SI-ID:
1538529988
Datum objave v RUP:
18.03.2019
Število ogledov:
2348
Število prenosov:
71
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Stomach cancer burden in Slovenia with the estimation of the fraction attributable to high salt intake and low consumtion of fruits and vegetables
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj