Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Service quality in restaurants operating in a rural area : the case of Slovenian Istria
Avtorji:ID Kukanja, Marko (Avtor)
ID Planinc, Tanja (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Kukanja_Marko_i2019.pdf (3,64 MB)
MD5: 90A9586F5C34D69BB33CBD4A1DAA0AE5
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:ZUP - Založba Univerze na Primorskem
Opis:The purpose of this paper was to investigate service quality in restaurants operating in the rural area of Slovenian Istria. The dinerserv tool was used as a research instrument. The research sample consisted of 25 restaurant facilites and 250 valid questionnaires completed by domestic guests.
Ključne besede:restaurant industry, service quality, rural areas, Slovenian Istria
Leto izida:2019
Št. strani:str. 147-159, 220-221
Številčenje:Year 12, no. 2
PID:20.500.12556/RUP-17404 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.488.2
ISSN pri članku:1855-3303
DOI:10.26493/2335-4194.12.147-159 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:1541955012 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:30.11.2021
Število ogledov:1254
Število prenosov:38
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Academica turistica. tourism & innovation journal
Založnik:Turistica, Turistica, University of Primorska Press
ISSN:1855-3303
COBISS.SI-ID:237856768 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrambno gostinstvo, kvaliteta postrežbe, slovenska Istra, ruralna področja


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici