Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Na poti do trajnostne restavracije : študija primera
Avtorji:ID Janković, Nikolina (Avtor)
ID Biloslavo, Roberto (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf MAG_Jankovic_Nikolina_2024.pdf (1,61 MB)
MD5: 5CFD4462A94192DAF310E647C1E0E1AF
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FM - Fakulteta za management
Ključne besede:trajnostni management, zelena restavracija, trajnostne prakse, izobraževanje zaposlenih, vključenost zaposlenih, z njive na krožnik, ustvarjalnost
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:N. Janković
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 101 str., [61] str. pril))
PID:20.500.12556/RUP-21049 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.488.2:640.43:502.131.1(043.2)
COBISS.SI-ID:223474435 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Sistemske zahteve: Adobe Acrobat Reader
Datum objave v RUP:22.01.2025
Število ogledov:180
Število prenosov:5
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sustainability management, green restaurant, sustainable practices, farm to table, employee education, employee inclusivity, creativity, innovation


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici