Naslov: | Na poti do trajnostne restavracije : študija primera |
---|
Avtorji: | ID Janković, Nikolina (Avtor) ID Biloslavo, Roberto (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | MAG_Jankovic_Nikolina_2024.pdf (1,61 MB) MD5: 5CFD4462A94192DAF310E647C1E0E1AF
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FM - Fakulteta za management
|
---|
Ključne besede: | trajnostni management, zelena restavracija, trajnostne prakse, izobraževanje zaposlenih, vključenost zaposlenih, z njive na krožnik, ustvarjalnost |
---|
Kraj izida: | Koper |
---|
Kraj izvedbe: | Koper |
---|
Založnik: | N. Janković |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Leto izvedbe: | 2024 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 101 str., [61] str. pril)) |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-21049 |
---|
UDK: | 338.488.2:640.43:502.131.1(043.2) |
---|
COBISS.SI-ID: | 223474435 |
---|
Opomba: | Sistemske zahteve: Adobe Acrobat Reader |
---|
Datum objave v RUP: | 22.01.2025 |
---|
Število ogledov: | 180 |
---|
Število prenosov: | 5 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |