Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:The influence of Slovenian traditional and modified Spanish style production technology on the sensory quality of table olives from Slovenian Istria
Avtorji:ID Valenčič, Vasilij (Avtor)
ID Bešter, Erika (Avtor)
ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor)
ID Butinar, Bojan (Avtor)
ID Golob, Terezija (Avtor)
Datoteke:URL http://elsevier.conference-services.net/resources/247/1894/pdf/SENS2010_0231.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa
Organizacija:UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:table olives, traditional production, biophenols
Kraj izida:Vitoria-Gasteiz
Leto izida:2010
PID:20.500.12556/RUP-4116 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.85:634.63(497.47)
COBISS.SI-ID:1867987 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:15.10.2013
Število ogledov:4964
Število prenosov:21
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici