Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants
Avtorji:Poklar Vatovec, Tamara (Avtor)
Bizjak, Mojca (Avtor)
Jakus, Tadeja (Avtor)
Datoteke:URL http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-2-81-90.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:food, seashells, seashell specialities, seashells handling, HACCP, restaurants, education, questionnaires, Slovenija
Leto izida:2014
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 81-90
Številčenje:Letn. 104, št. 2
ISSN:1581-9175
UDK:641
COBISS_ID:3491208 Povezava se odpre v novem oknu
DOI:10.14720/aas.2014.104.2.3 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1486
Število prenosov:113
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, školjke, jedi iz školjk, rokovanje s školjkami, HACCP, prehranski obrati, izobrazba, vprašalniki, Slovenija

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici