Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
A 7P comparison between restaurant managers' and custumers' post-COVID-19 quality expectations
Avtorji:
ID
Kukanja, Marko
(Avtor)
Datoteke:
AT_Kukanja_i2022.pdf
(205,39 KB)
MD5: EF6C3184D1AA1451A8C74F7B1B795609
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
Datum objave:
01.08.2022
Leto izida:
2022
Št. strani:
str. 249-264, 283-284
Številčenje:
Year 15, no. 2
PID:
20.500.12556/RUP-19855-c5fdc721-e025-06f4-726e-cbdccc87aace
UDK:
338.48:640.6
ISSN pri članku:
1855-3303
DOI:
10.26493/2335-4194.15.249-264
COBISS.SI-ID:
120558851
Datum objave v RUP:
03.11.2023
Število ogledov:
581
Število prenosov:
7
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Academica turistica. tourism & innovation journal
Založnik:
Turistica, Turistica, University of Primorska Press
ISSN:
1855-3303
COBISS.SI-ID:
237856768
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Primerjava 7P med pričakovanji kakovosti menedžerjev restavracij in strank po pandemiji covida-19
Ključne besede:
COVID-19
,
gostinstvo
,
turizem
,
kakovost storitev
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj