Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
SLO
Login
Search
Browsing
Upload document
Statistics
RUP
FAMNIT - Faculty of Mathematics, Science and Information Technologies
FHŠ - Faculty of Humanities
FM - Faculty of Management
FTŠ Turistica - Turistica – College of Tourism Portorož
FVZ - Faculty of Health Sciences
IAM - Andrej Marušič Institute
PEF - Faculty of Education
UPR - University of Primorska
ZUP - University of Primorska Press
COBISS
University of Primorska, University Library - all departments
First page
/
Statistics of RUP
Statistics of RUP
A-
|
A+
|
Print
Basic
Files
Mentor
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (6)
Urban Založnik:
Odnos ljudi do veganstva in presnega veganstva
Tamara Kofol:
Prehranjevalne navade uživanja kruha med odraslimi in vpliv različnih vrst kruha na nivo krvnega sladkorja in občutek sitosti
Tjaša Trobec:
Potencial prehranske uporabnosti jajčnih lupin in postopek odobritve novega živila
Sanja Krušič:
Ocena prehranskega vnosa joda pri odraslih v Sloveniji
Jerica Antolin:
Trajnostna predelava odpadkov predelave grozdja v izdelke z visoko dodano vrednostjo
Aljaž Čibej:
Primerjava antioksidativne kapacitete zelenjave, pripravljene z mikrovalovnim in klasičnim kuhanjem v vodi
BSc theses (22)
Tadeja Košak:
Mnenje potrošnikov o lokalni hrani
Urška Grbac:
Piranska sol in njene prehranske odlike
Mihaela Bači:
Industrijska konoplja v prehrani
Tjaša Gruden:
Sistem nadzora nad varno hrano v Sloveniji
Urša Kogovšek:
Percepcija uporabe nanotehnologije v živilih
Tajda Pečko:
Glikemični indeks kruha iz tatarske ajde v povezavi s sladkorno boleznijo tipa 2
Petra Vodopivec:
Fitinska kislina: vpliv njenih pozitivnih in negativnih učinkov na človeka
Tea Krečič:
Razlika med uživanjem sadja in zelenjave med sladkornimi bolniki in zdravo populacijo
Peter Gruden:
Povezanost med izgledom in količino zaužitega pekarskega izdelka enake sestave, ponujenega pri osnovnošolskem obroku
Katja Klobasa:
Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
Petra Šavle:
Vpliv termičnih učinkov in skladiščenja na stabilnost oljčnega olja
Anita Vidmar:
Gensko spremenjeni organizmi in vpliv na zdravje potrošnika
Andrej Piskač:
Uporaba ozona pri pripravi živil
Maruša Žaubi:
Prehranjevanje z žuželkami: stigma ali naša prihodnost
Klavdija Zevnik:
Uporaba okare za izdelavo inovativnih prehranskih izdelkov
Tia Ema Mlakar:
Potvorbe pijač
Gaja Burlovič:
Uživanje čokolade in vpliv na zdravje
Mirjana Pejič:
Fenolne spojine koprive (Urtica dioica L.) in njihov antioksidativni učinek pri presnovnem indromu
Sara Plečko:
Funkcionalne lastnosti grozdnih tropin in novi načini uporabe
Nika Zgonec:
Uporaba in prehranska vrednost mikrozelenjave
Polona Podgoršek:
Kvaliteta mišičnine škotskega višavskega goveda
Kaja Habjan:
Kruh za bolnike s celiakijo, pripravljen z drožmi