Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Statistika RUP
Statistika RUP
A-
|
A+
|
Natisni
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (6)
Urban Založnik:
Odnos ljudi do veganstva in presnega veganstva
Tamara Kofol:
Prehranjevalne navade uživanja kruha med odraslimi in vpliv različnih vrst kruha na nivo krvnega sladkorja in občutek sitosti
Tjaša Trobec:
Potencial prehranske uporabnosti jajčnih lupin in postopek odobritve novega živila
Sanja Krušič:
Ocena prehranskega vnosa joda pri odraslih v Sloveniji
Jerica Antolin:
Trajnostna predelava odpadkov predelave grozdja v izdelke z visoko dodano vrednostjo
Aljaž Čibej:
Primerjava antioksidativne kapacitete zelenjave, pripravljene z mikrovalovnim in klasičnim kuhanjem v vodi
Diplomska dela (22)
Tadeja Košak:
Mnenje potrošnikov o lokalni hrani
Urška Grbac:
Piranska sol in njene prehranske odlike
Mihaela Bači:
Industrijska konoplja v prehrani
Tjaša Gruden:
Sistem nadzora nad varno hrano v Sloveniji
Urša Kogovšek:
Percepcija uporabe nanotehnologije v živilih
Tajda Pečko:
Glikemični indeks kruha iz tatarske ajde v povezavi s sladkorno boleznijo tipa 2
Petra Vodopivec:
Fitinska kislina: vpliv njenih pozitivnih in negativnih učinkov na človeka
Tea Krečič:
Razlika med uživanjem sadja in zelenjave med sladkornimi bolniki in zdravo populacijo
Peter Gruden:
Povezanost med izgledom in količino zaužitega pekarskega izdelka enake sestave, ponujenega pri osnovnošolskem obroku
Katja Klobasa:
Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
Petra Šavle:
Vpliv termičnih učinkov in skladiščenja na stabilnost oljčnega olja
Anita Vidmar:
Gensko spremenjeni organizmi in vpliv na zdravje potrošnika
Andrej Piskač:
Uporaba ozona pri pripravi živil
Maruša Žaubi:
Prehranjevanje z žuželkami: stigma ali naša prihodnost
Klavdija Zevnik:
Uporaba okare za izdelavo inovativnih prehranskih izdelkov
Tia Ema Mlakar:
Potvorbe pijač
Gaja Burlovič:
Uživanje čokolade in vpliv na zdravje
Mirjana Pejič:
Fenolne spojine koprive (Urtica dioica L.) in njihov antioksidativni učinek pri presnovnem indromu
Sara Plečko:
Funkcionalne lastnosti grozdnih tropin in novi načini uporabe
Nika Zgonec:
Uporaba in prehranska vrednost mikrozelenjave
Polona Podgoršek:
Kvaliteta mišičnine škotskega višavskega goveda
Kaja Habjan:
Kruh za bolnike s celiakijo, pripravljen z drožmi