Natisni
Lupa

Statistika RUP

A- | A+ | Natisni

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (6)

  1. Aljaž Čibej: Primerjava antioksidativne kapacitete zelenjave, pripravljene z mikrovalovnim in klasičnim kuhanjem v vodi
  2. Jerica Antolin: Trajnostna predelava odpadkov predelave grozdja v izdelke z visoko dodano vrednostjo
  3. Sanja Krušič: Ocena prehranskega vnosa joda pri odraslih v Sloveniji
  4. Tjaša Trobec: Potencial prehranske uporabnosti jajčnih lupin in postopek odobritve novega živila
  5. Tamara Kofol: Prehranjevalne navade uživanja kruha med odraslimi in vpliv različnih vrst kruha na nivo krvnega sladkorja in občutek sitosti
  6. Urban Založnik: Odnos ljudi do veganstva in presnega veganstva

Diplomska dela (22)

  1. Kaja Habjan: Kruh za bolnike s celiakijo, pripravljen z drožmi
  2. Polona Podgoršek: Kvaliteta mišičnine škotskega višavskega goveda
  3. Nika Zgonec: Uporaba in prehranska vrednost mikrozelenjave
  4. Sara Plečko: Funkcionalne lastnosti grozdnih tropin in novi načini uporabe
  5. Mirjana Pejič: Fenolne spojine koprive (Urtica dioica L.) in njihov antioksidativni učinek pri presnovnem indromu
  6. Klavdija Zevnik: Uporaba okare za izdelavo inovativnih prehranskih izdelkov
  7. Gaja Burlovič: Uživanje čokolade in vpliv na zdravje
  8. Tia Ema Mlakar: Potvorbe pijač
  9. Maruša Žaubi: Prehranjevanje z žuželkami: stigma ali naša prihodnost
  10. Andrej Piskač: Uporaba ozona pri pripravi živil
  11. Anita Vidmar: Gensko spremenjeni organizmi in vpliv na zdravje potrošnika
  12. Petra Šavle: Vpliv termičnih učinkov in skladiščenja na stabilnost oljčnega olja
  13. Katja Klobasa: Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  14. Peter Gruden: Povezanost med izgledom in količino zaužitega pekarskega izdelka enake sestave, ponujenega pri osnovnošolskem obroku
  15. Tea Krečič: Razlika med uživanjem sadja in zelenjave med sladkornimi bolniki in zdravo populacijo
  16. Petra Vodopivec: Fitinska kislina: vpliv njenih pozitivnih in negativnih učinkov na človeka
  17. Tajda Pečko: Glikemični indeks kruha iz tatarske ajde v povezavi s sladkorno boleznijo tipa 2
  18. Urša Kogovšek: Percepcija uporabe nanotehnologije v živilih
  19. Tjaša Gruden: Sistem nadzora nad varno hrano v Sloveniji
  20. Mihaela Bači: Industrijska konoplja v prehrani
  21. Urška Grbac: Piranska sol in njene prehranske odlike
  22. Tadeja Košak: Mnenje potrošnikov o lokalni hrani
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici