Lupa

Statistika RUP

A- | A+ | Natisni

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (7)

  1. Doris Mahnič: Vpliv matičnega mlečka na skupni antioksidativni potencial pri asimptomatskih posameznikih
  2. Maruša Masle: Mikrobiotska obremenitev v proizvodnji medicinskih pripomočkov
  3. Emina Fajković: Poznavanje pomena in uporabe probiotikov med starši novorojenčkov, dojenčkov in predšolskih otrok
  4. Tjaša Mlakar: Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
  5. Petra Vodopivec: Povezava med sestavo črevesne mikrobiote in prehrano zdravih posameznikov
  6. Eva Premk: Uživanje probiotičnih izdelkov in fermentiranih živil pri bolnikih z laktozno intoleranco
  7. Katarina Kastelic: Uporaba in poznavanje konzervansov s strani potrošnika

Diplomska dela (22)

  1. Špela Radkovič: Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano
  2. Katarina Adamič: Zavržena hrana v gospodinjstvih: vzroki za nastanek in možnosti za ukrepanje
  3. Irena Živković: Antibiotična terapija in vloga probiotikov pri uravnavanju črevesne mikroflore
  4. Eva Premk: Vpliv probiotikov pri preprečevanju kolorektalnega raka
  5. Iva Ava Hmelak: Vpliv veganstva na sestavo črevesne mikrobiote
  6. Dominika Češek: Uživanje probiotikov pri gibalno/športno aktivni populaciji
  7. Anja Grandovec: Vpliv črevesne mikrobiote pri motnji avtističnega spektra
  8. Lina Habjanič: Povezava črevesne mikrobiote in Alzheimerjeve bolezni
  9. Katja Klobasa: Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  10. Anja Križnar: Poznavanje in navade uživanja kariogenih živil med osnovnošolci
  11. Renato Liber: Bolnišnične okužbe in problem večkratno odpornih mikroorganizmov
  12. Hana Kavčič: Glivične okužbe pri novorojenčkih in otrocih
  13. Nika Stele: Uporaba vodikovega peroksida v živilski industriji
  14. Eva Borštnik: Delovna oblačila zdravstvenega osebja kot vir patogenih mikroorganizmov
  15. Karin Laznik: Vpliv črevesne mikrobiote pri motnjah, kot sta depresija in anksioznost
  16. Martina Nagode: Naravno fermentirana kislo zelje in kisla repa kot vir živih mikroorganizmov v prehrani Slovencev
  17. Maja Kisovec: Preprečevanje okužb s SARS-Cov-2 pri pacientih, ki se zdravijo s hemodializo
  18. Sandra Titan: Poznavanje bolnišničnih okužb med splošno populacijo
  19. Patricija Marolt: Mikrobiota črevesja in kože in atopijski dermatitis
  20. Erika Škedelj: Mnenje staršev o neobveznem cepljenju proti noricam
  21. Ema Moser: Redke zoonoze, ki se prenašajo s hrano in vodo
  22. Andrejka Vončina Čermelj: Potencialni viri okužb, povezanih z zdravstvom, v enoti intenzivne terapije

Druga dela (3)

  1. Katja Kranjc, Ana Petelin, Jure Pražnikar, Esther Nova, Noemi Redondo, Marcos Ascensión, Zala Jenko Pražnikar: Obesity measures and dietary parameters as predictors of gut microbiota phyla in healthy individuals
  2. Zdravje starostnikov
  3. Zdravje starostnikov
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici