Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Statistika RUP
Statistika RUP
A-
|
A+
|
Natisni
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (1)
Kristjan Božič:
Poznavanje aditivov v živilih
Druga dela (10)
Vasilij Valenčič, Erika Bešter, Milena Bučar-Miklavčič, Bojan Butinar, Terezija Golob:
The influence of Slovenian traditional and modified Spanish style production technology on the sensory quality of table olives from Slovenian Istria
Bojan Butinar, Milena Bučar-Miklavčič, Erika Bešter, Vasilij Valenčič:
Evaluation of measurement uncertainty for the methods of analysis used to assess the characteristics of olive oil and olive-pomace oil from commission regulations EEC 2568/91 and EC 1989/2003
Erika Bešter, Milena Bučar-Miklavčič, Bojan Butinar, Vasilij Valenčič:
Karotenoidi v oljčnem olju
Bojan Butinar, Milena Bučar-Miklavčič, Metoda Lipnik-Štangelj:
Antioxidants in virgin olive oils produced from two olive cultivars of Slovene Istria
Metoda Lipnik-Štangelj, Milena Bučar-Miklavčič, Bojan Butinar:
Olive tree - the source of pharmacodynamically active substances
Milena Bučar-Miklavčič, Terezija Golob, Vasilij Valenčič, Erika Bešter, Bojan Butinar, Ana Miklavčič Višnjevec:
Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica'
Ana Miklavčič Višnjevec, Bojan Butinar, Matthew Schwarzkopf, Milena Bučar-Miklavčič:
Characterization of olive oils used as medium in canned fish
Vasilij Valenčič, Erika Bešter, Milena Bučar-Miklavčič, Bojan Butinar:
Evaluation of the acidity in samples of virgin olive oil for the 1995-2005 period and correlation between the collected data and the performed sensory analysis
Maja Podgornik, Dunja Bandelj, Matjaž Jančar, Milena Bučar-Miklavčič:
Spremljanje pojava oljčne muhe (Bactrocera oleae L.) v Slovenski Istri v letu 2005 z novo metodo za fitosanitarno varstvo oljk
Giorgia Purcaro, Sabrina Moret, Milena Bučar-Miklavčič, Lanfranco S. Conte:
Ultra-high performance liquid chromatographic method for the determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in a passive environmental sampler